Dirk
“Voldoet aan verwachtingen en eisen gesteld bij gebruik van dit product.”
Stefanie
“geen mening: mijn mama gebruikt dit”
Veerle
“Op aanraden van arts Neem het nog niet lang genoeg om te weten of het werkt”
Ria
“Goed product om de verschijnselen van de menopauze te beperken. Het helpt om de warmteopwellingen te onderdrukken. Ik zie geen nadelen en vind het aanbevelingswaardig.”
Carina
“Het is een product dat een goede werking heeft. alles is dus ok”
Nadia
“Prima product om de warmteopwellingen door menopauze te beperken. Ik zocht al lang naar een doelmatige medicatie hiervoor. Nadelen heb ik nog niet ondervonden. Dit product is een aanrader.”
Inge
“Ik neem dit product nog maar pas en heb de indruk dat mijn opvliegers aan het verminderen zijn.”
Johan
“Menofort werd mijn echtgenote, door haar huisarts, aangeraden om haar opvliegers en nachtelijke zweetbuien te wijten aan haar menopauze, te verzachten. Ze heeft er echt wel baat bij, want ze kan nu 's nachts doorslapen. Hierdoor is ze dan ook uitgeslapen wat haar humeur ten goede komt!”
Marleen
“Te zien na verloop van tijd Na een maand gebruik heb ik iets minder last van opvliegers”
Lisa
“3 in 1 ! Calcium, magnesium en vitamine D3 Wat wil je nog meer! Slechts één tablet om de juiste hoeveelheid calcium, magnesium en vitamine D3 binnen te krijgen! Zuigtablet, dus supermakkelijk in te nemen en met een lekkere citroensmaak.”
Gezondheidsadvies
Top deals
Alle deals
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
Dormifort
Tabletten.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
Intestifort
Capsules.
€ 56,00
€ 52,08
Intestifort
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
Reparagen
Tabletten.
€ 65,80
€ 61,19
Reparagen
Venafort
ml.
€ 43,90
€ 40,83
Venafort
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!