Dirk
“Voldoet aan verwachtingen en eisen gesteld bij gebruik van dit product.”
Stefanie
“geen mening: mijn mama gebruikt dit”
Veerle
“Op aanraden van arts Neem het nog niet lang genoeg om te weten of het werkt”
Ria
“Goed product om de verschijnselen van de menopauze te beperken. Het helpt om de warmteopwellingen te onderdrukken. Ik zie geen nadelen en vind het aanbevelingswaardig.”
Carina
“Het is een product dat een goede werking heeft. alles is dus ok”
Nadia
“Prima product om de warmteopwellingen door menopauze te beperken. Ik zocht al lang naar een doelmatige medicatie hiervoor. Nadelen heb ik nog niet ondervonden. Dit product is een aanrader.”
Inge
“Ik neem dit product nog maar pas en heb de indruk dat mijn opvliegers aan het verminderen zijn.”
Johan
“Menofort werd mijn echtgenote, door haar huisarts, aangeraden om haar opvliegers en nachtelijke zweetbuien te wijten aan haar menopauze, te verzachten. Ze heeft er echt wel baat bij, want ze kan nu 's nachts doorslapen. Hierdoor is ze dan ook uitgeslapen wat haar humeur ten goede komt!”
Marleen
“Te zien na verloop van tijd Na een maand gebruik heb ik iets minder last van opvliegers”
Lisa
“3 in 1 ! Calcium, magnesium en vitamine D3 Wat wil je nog meer! Slechts één tablet om de juiste hoeveelheid calcium, magnesium en vitamine D3 binnen te krijgen! Zuigtablet, dus supermakkelijk in te nemen en met een lekkere citroensmaak.”
Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!