“Ik had al een tijd pijn aan beide heupgewrichten. Sinds ik Reparagen neem, moet ik zeggen dat het na een maand al fel verbeterd is. Echt een aanbeveler!”
“Mijn man heeft minder krampen in zijn handen van de artrose.”
Greta S.
“Reparagen is mij aanbevolen door mijn huisatrs en ik gebruik dit nu al enkele jaren .Dit met goeie resultaten als gevolg . Prijs - kwaliteit is dit een zeer aan te bevelen produkt.”
Alex B.
“Deze medicatie is voor levenslang en resultaat zal HOPELIJK blijven op oudere leeftijd ?!”
Dany R.
“Ik neem het elke dag,ben er zeer tevreden mee.”
Lucrece C.
“Deze tabletten houden de warmteopwellingen-opvliegers goed onder controle. Ze zijn bovendien op natuurlijke basis en berokkenen geen schade aan je lichaam.”
Anita A.
“neem nu reeds enkele maanden dit product en voel me er comfortabel mij. Veel minder last van opvliegers. Ik heb ook ander product geprobeerd maar keer toch terug naar de Menoforte.”
Karine B.
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
“Prima product voor meno pauze klachten”
Cindy D.
“Placebo effect of niet? De tabletten hebben hoe dan ook een rustgevende en slaapbevorderende uitwerking, zonder dat men het gevoel krijgt met een "zwaar hoofd" wakker te worden.”
Axel W.
“Het product helpt om rustig in te slapen. De apotheker heeft mij verteld dat er geen gevaar is om eraan verslaafd te geraken. Het helpt niet om terug in slaap te vallen in een bijvoorbeeld onrustige nacht.”
Tinne B.
“Mijn man slaapt er heel goed mee”
Arlette S.
“Ik "was" een super slechte en lichte slaper. Inslapen was geen probleem maar reeds wakker na 1,5u, dan verder na een uur tot 1,5u slapen opnieuw wakker.. Daarbij nog elke nacht een 2 tot-3-tal uren klaarwakker. Inslapen was nooit ee Meerdere tabletten geprobeerd: valeriaan, sediplus, metarelax, melatonine... enz. : niets hielp tot ik Dormifort voorgeschreven kreeg. 1,5 maand aan één stuk ingenomen: het werkt! Ik heb ook geen angst meer om in te slapen, want ik heb opnieuw 'leren' slapen :)”
Myriam V.
“Heb dit besteld nadat ik al een tijdje last had dat ik wakker kwam s nachts en niet meer terug kon inslapen. Nadat ik deze tabletten enkele dagen na elkaar had ingenomen herstelde mijn slaappatroon terug naar het normale”
Indrid A.
“Deze kauwtabletten hebben een goede smaak, lekker fris en smelten geleidelijk aan in de mond! Ik neem hierbij ook nog vitamine D, zodat het kalk zeker opgenomen wordt door mijn lichaam! En je krijgt dus 'waar' voor uw geld . Alleszins veel goedkoper dan bij een stadsapotheek... Al andere soorten gebruikt maar dit vind ik het beste product!”
Emilie V.
Gezondheidsadvies
Top deals
Alle deals
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!