DE NATUURLIJKE VIGORY-FUNDAMENTEN!

De voedingssupplementen die Vigory produceert, zijn 100 procent natuurlijk. Op deze pagina ontdek je welke natuurlijke bestanddelen ervoor zorgen dat onze producten doen waarvoor ze zijn ontwikkeld, jouw klachten grondig aanpakken en preventief werken op het behoud van een evenwichtige gezondheid van geest en lichaam.

Valeriaan

Valeriaan heeft een rustgevend effect. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat dit bestanddeel terug te vinden is in onze producten Calmifort en Dormifort die ontspanning en goede nachtrust bevorderen. Valeriaan werd langdurig wetenschappelijk getest met uiterst positieve resultaten als gevolg. Aangezien dit bestanddeel geleidelijk aan werkt, is een langdurige inname noodzakelijk voor het beste resultaat.
Goed om te weten: Valeriaan zorgt niet voor bijwerkingen.

Meer weten over de wetenschappelijke bevindingen rond de heilzame werking van Valeriaan? Lees dan zeker dit artikel uit The Journal of Sleep Disorders and Management .

Valeriaan
Valeriaan
Rhodiola Rosea

Met Rhodiola kozen we voor een adaptogene plant als basis voor Calmifort , ons natuurlijk voedingssupplement dat een versterkende werking biedt in stresssituaties. Rhodiola Rosea geeft je lichaam een boost zodat het meer weerstand opbouwt tegen stress. Het ondersteunt je hersenfunctie, stimuleert je geheugen en verlaagt fysieke en mentale vermoeidheid. En mocht je er nog aan twijfelen, wij zijn niet de enigen die dit beweren.
Lees er alles over in deze wetenschappelijke vakbijdrage.

Melisse (Melissa)

Dit natuurlijke bestanddeel heeft een heilzame invloed op angst- en stressproblemen.
Het werkt op spontane wijze in op de hersenfuncties die emoties, motivatie en genot sturen en brengt die gevoelens in een harmonieuzere balans. Je vindt Melisse terug in Dormifort. Aan de Franse Université d’Angers bogen academici van de faculteit Medicijnen zich over de medische werking van Melisse.
Lees alles over hun bevindingen.

Valeriaan
Valeriaan
Blauwe alg (Arthrospira platensis)

Fycocyanine, de werkende stof in Blauwe alg vormt de basis voor vele medische pijnstillers. Als antioxidant vecht deze stof tegen vrije radicalen of schadelijke stoffen in het lichaam en biedt ze bovendien ontstekingsremmende eigenschappen waardoor de cellen in je lichaam sneller recupereren. Precies daarom vormt dit natuurlijke bestanddeel een belangrijke basis voor Reparagen, het voedingssupplement dat je gewrichten langer soepel en gezond houdt.

Wil je meer weten over de polyvalente werking van Blauwe Alg?
Dan raden we je dit leerzame en goed gestoffeerde wetenschappelijke artikel warm aan.

Kurkuma (Kurkuma longa)

Kurkuma, wordt ook wel eens ‘the golden herb’ genoemd. De reden daarvoor: de gele kleur van deze natuurlijke stof. Kurkuma heeft een zeer brede werking. Zo is het eerst en vooral een ontstekingswerend middel, beschermt het de lever en bevordert het je spijsvertering. Verder werkt Kurkuma ook preventief tegen virale infecties. Kortom: het is een allround vechter voor het herstel van alle mogelijke cellen in je lichaam. Kurkuma is een belangrijk bestanddeel van Reparagen.
Benieuwd naar de wetenschappelijke achtergrond van Kurkuma?
Lees er alles over in dit vakartikel met academische inslag.

Valeriaan
Valeriaan
Smalle weegbree (Plantago lanceolata)

Het najaars- en winterseizoen brengt onvermijdelijk hoest- en verkoudheidsklachten met zich mee. Smalle weegbree staat garant voor een reinigende en verzachtende werking van de luchtwegen. Met Amufort Kids ben je daarom zeker van een doeltreffend en suikervrij natuurlijk middel tegen de typische winterkwalen.
Lees alles over de anti-oxidatieve werking van Smalle Weegbree in dit vakartikel.

Top deals
Alle deals
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!