Slaapproblemen? Pak ze natuurlijk aan!

Meteen naar zware slaapmiddelen grijpen wanneer je kampt met slaapproblemen? Nooit een goed idee. Soms zijn enkele gewoonteveranderingen al voldoende om slaapproblemen aan te pakken.

Slaapproblemen door onze levensstijl

Alsmaar meer mensen lijden onder slapeloze nachten. Onze levensstijl ligt meer dan ooit aan de basis van die slaapproblemen. We zijn met zoveel dingen tegelijk bezig en hollen van hot naar her. Daardoor slaagt ons brein er niet in om zachtjes naar slaapmodus te evolueren. Het gevolg: aanhoudende slaapproblemen.

 

Slaapproblemen snel aanpakken

Met enkele snelle gewoonteveranderingen kom je vaak al een heel eind om slaapproblemen doeltreffend aan te pakken. Zo doe je er meer dan goed aan om niet te blijven hangen voor je tv-, smartphone- of laptopscherm tot net voor je onder de wol moet.

Zo roep je slaapproblemen een halt toe.

De blauwe straling van die schermen zorgt ervoor dat je geest te lang alert blijft. Verder helpt het ook om zo weinig mogelijk elektronica in je slaapkamer te hebben. Zo bevorder je je kansen op een diepere natuurlijke slaap merkelijk.

 

Las ook bewust een afrondingsmoment van de dag in. Dim de verlichting, schakel elektronische toestellen uit en drink eventueel een kop warme melk. Zo krijgt je geest het signaal dat het einde van de dag eraan komt en ga je geleidelijk aan in slaapmodus. Wanneer je dan onder de lakens kruipt, stijgt de kans dat je snel inslaapt en daalt het risico op slaapproblemen gevoelig.

Slaapproblemen aanpakken met Dormifort

Met Dormifort van Vigory werk je aan een natuurlijke slaapcyclus die slaapproblemen vermijdt. Het product bevordert niet alleen het inslaapproces, maar heeft ook invloed op het doorslapen en verhoogt zo de kans dat je uitgerust ontwaakt. Dormifort bestaat uit 3 planten: citroenmelisse, lindebloesem en valeriaan. Deze drie ingrediënten werken niet alleen aan een betere nachtrust, maar verminderen ook stress- en angstklachten. En ook dat heeft natuurlijk een positieve invloed op je slaapkwaliteit.

 

Ben je meer dan gemotiveerd om slaapproblemen een halt toe te roepen? Dan is Dormifort jouw ideale oplossing. Ontdek alles over dit en onze andere gezondheidsproducten!

Vorige
slaapproblemen slapeloze nachten slaapproblemen aanpakken inslapen slapeloos
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!