Ons doel? Mensen langer gezond houden!

Bij Vigory werken we aan gezondheid. Dat doen we door mensen langer gezond te houden en niet alleen aan ‘damage control’ te doen. In onze maatschappij ligt de nadruk al te vaak op symptoombestrijding. Wij zien dat anders en maken er een erezaak van om te werken aan een wetenschappelijk onderbouwde preventie via natuurlijke voedingssupplementen.

 Johan Jacobs van Vigory
Meer dan symptoombestrijding

CEO Johan Jacobs heeft een uitgebreid verleden in de farmawereld. Daar zag hij dat de focus meestal ligt op ‘sick care’ en niet op de promotie van een duurzame levensstijl die ziektes maximaal voorkomt, eerder dan ze te moeten behandelen. Betekent dit dan dat Vigory alleen preventief werkt? Nee, ons rijke gamma aan natuurlijke voedingssupplementen biedt een ruime waaier aan behandelingen voor diverse kwalen met een positief effect op het hele lichaam en niet alleen op de symptomen.

 Johan Jacobs van Vigory
 Johan Jacobs van Vigory
Werken aan preventie

Bij Vigory zijn we op zoek naar mensen die onze visie op gezondheid delen en mee willen uitdragen naar een breder publiek. We investeren de nodige tijd en middelen in een complete voorlichting over de manier waarop je aan een evenwichtige gezondheid werkt. Zet jij graag mee je schouders onder deze nobele taak? Dan maken we graag kennis met jou!

Je komt terecht in een klein, maar hecht team dat samen de weg effent voor een ruimer begrip van wat gezondheid betekent en hoe je er elke dag aan bouwt door een evenwichtige levensstijl die ziektes maximaal voorkomt.

Laat van je horen!

Vind je niet meteen een passende vacature terug die aansluit bij jouw profiel? Bezorg ons dan zeker je spontane sollicitatie! En wie weet, duiken er toch nog opportuniteiten op die jou een nieuwe uitdaging schenken!

Wil je meer weten over Vigory en over het werklandschap binnen ons gepassioneerde team? Stel ons dan gerust al je vragen!

Contacteer ons
 Johan Jacobs van Vigory
Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!