Kirsten
“Ik moest calcium bijnemen, 1000 mg is teveel, dan krijg ik last van constipatie. Dus nu 500 en 400 iu vit D wat ook belangrijk is voor de opname. Deze is ook betaalbaar en goedgekeurd door mijn huisarts. Er is namelijk veel verschil dus zeker in overleg doen met je arts. Ik kon geen 200 m wandelen en nu sinds corona en na 1,5 jaar inname lukt het me toch al om 4 tot 6 km te wandelen ! Top !”
Melanie
“Voldoet aan mijn verwachtingen Dit calcium-preparaat is vrij lekker van smaak, toch voor wie sinaasappels lust. De smaak doet me denken aan sinaasappel-limonade. Het is vrij makkelijk in gebruik, gewoon één zakje per dag oplossen in een groot glas water of een beker met water, omroeren en opdrinken. Goed dat er reeds vitamine D is toegevoegd aan dit preparaat, zo hoef je die niet meer afzonderlijk in te nemen.”
Iris
“Al eens besteld, kan moeilijk potje open maken”
Kelly
“Het werd aanbevolen door de hoofdverpleegster van het verpleeghuis waar mijn oudtante verblijft, omdat het lichter verteerbaar is en door de meeste ouderen wordt gewaardeerd”
Jordi
“Ben tevreden over dit product,ik kan dit samen nemen vitD en calcium in een zuigtabet,mijn bloedwaarden zijn nu stabiel .”
Bea
“Noodzakelijk tijdens de menopauze Frisse smaak en handig in gebruik”
Suzanne
“Op aanraden van mijn huisarts, neem ik dit calciumsupplement. De smaak is aangenaam en ik mijn botontkalking kan ik op die manier wat tegengaan. Ik neem het product dagelijks en ben ook van plan om dat blijvend te nemen.”
Wendy
“Sedert mijn heupoperatie neem ik calcivid kauwtabletten en dit om mijn botten sterker te maken. ik neem ze 's avonds voor het slapengaan een tablet opzuigen, geen gedoe en makkelijk in te nemen.Het is nog voordelig in prijs ook, ik ben er heel tevreden over en zou het iedereen aanraden.”
Femke
“Deze tabletten tegen stress zijn zeer goed, althans voor mijn kinderen als ze een voordracht hebben of in de examenperiode zitten, meestal is ééntje innemen voldoende. Gebruik deze al zeer lang in periodes van stress, je word er ook niet slaperig van.”
Tine
“Gewoonweg super! Mijn slaapproblemen eindeljk opgelost! Ik ""was"" een super slechte en lichte slaper. Inslapen was geen probleem maar reeds wakker na 1,5u, dan verder na een uur tot 1,5u slapen opnieuw wakker.. Daarbij nog elke nacht een 2 tot-3-tal uren klaarwakker. Inslapen was nooit ee Meerdere tabletten geprobeerd: valeriaan, sediplus, metarelax, melatonine... enz. : niets hielp tot ik Dormifort voorgeschreven kreeg. 1,5 maand aan één stuk ingenomen: het werkt! Ik heb ook geen angst meer om in te slapen, want ik heb opnieuw 'leren' slapen :)”
Gezondheidsadvies
Top deals
Alle deals
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
Dormifort
Tabletten.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
Intestifort
Capsules.
€ 56,00
€ 52,08
Intestifort
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
Reparagen
Tabletten.
€ 65,80
€ 61,19
Reparagen
Venafort
ml.
€ 43,90
€ 40,83
Venafort
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!