Neem zware benen niet te licht op

Wie last heeft van zware benen, weet dat dit allesbehalve fijn is. Het gevoel om jezelf voort te moeten slepen, laat je achter met een uiterst oncomfortabel gevoel. Maar vanwaar komen die zware benen precies? En wat kun je eraan doen?

 

Neem contact met ons op

Zware benen? Laat je bloedcirculatie checken!

Kamp je wel vaker met zware benen? Dan is de kans groot dat dat alles te maken heeft met een verstoorde bloedcirculatie. Je hart zorgt voor een permante doorstroming van je bloed doorheen je lichaam. Die bloeddoorstroming loopt dus tot in de benen. Zo krijgen ze de noodzakelijke voedingsstoffen om gezond te blijven. Het bloed vindt zijn weg terug omhoog tot bij je hart. Verloopt dat proces helemaal goed? Dan voel jij je opperbest en voelen je benen normaal aan. Maar wie minder goed werkende aders heeft, krijgt al snel de indruk dat zijn benen zwaarder aanvoelen. Heb je vaak last van zware benen? Raadpleeg dan zeker een arts.

 

Oorzaken van zware benen

Zware benen hebben verschillende oorzaken. Wie een zittend beroep heeft of net de hele dag op de been is, heeft een grotere kans om zware benen te krijgen aangezien de aders in je benen extra goed hun best moeten doen om je bloed omhoog te pompen.

Informeer jezelf deskundig over de behandeling van zware benen.

Ook zwangere vrouwen kunnen sneller last krijgen van zware benen door een combinatie van verzwakkende vaatwanden en verhoogd bloedvolume.

 

Een andere verzwarende factor is overgewicht. De terugstroom van het bloed naar het hart verloopt minder vlot en mensen die kampen met overgewicht bewegen ook vaak minder waardoor de bloedcirculatie onvoldoende wordt gestimuleerd.

 

Ten slotte spelen ook je leeftijd en je levensstijl een belangrijke rol in het al dan niet af te rekenen krijgen met zware benen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je vaatwanden verzwakken en een ongezonde levensstijl beïnvloedt de bloedcirculatie negatief.

Met deze tips ben jij je beter bewust van de risico’s van zware benen.

Zware benen verlichten met Venafort Gel

Bij Vigory hechten we het grootste belang aan gebalanceerde natuurlijke gezondheidsproducten om hardnekkige kwalen zoals zware benen te behandelen. Venafort Gel biedt zware benen onmiddellijk verlichting. Benieuwd naar ons aanbod voor de behandeling van zware benen? Check het snel!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
zware benen zware benen oorzaken bloedcirculatie zware benen behandeling bloeddoorstroming benen
zware benen zware benen oorzaken bloedcirculatie zware benen behandeling bloeddoorstroming benen
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!