Het belang van een goede immuniteit

De beste garantie op een goede gezondheid is een sterke immuniteit. Die komt er niet zomaar. Bij Vigory hebben we verschillende natuurlijke gezondheidsproducten die jouw immuniteit een boost geven.

 

Ontdek hoe jij je immuniteit boost

Immuniteit begint in je darmen

De basis van een goede immuniteit schuilt voor 70 procent in je darmen. Geen betere garantie op een sterke lichamelijke weerstand dan gezonde darmflora. Helaas komt zo’n goede darmwerking bij vele mensen niet uit de lucht gevallen. Net daarom investeert Vigory al jaren in gedegen studiewerk voor de ontwikkeling van probiotica en voedingssupplementen. Zo breng jij je immuniteit makkelijk in balans als dat nodig is.

 

 

Immuniteit dankzij optimaal evenwicht

Gezonde darmflora bevatten een harmonieus evenwicht van goede en minder goede bacteriën. Om die balans te verstevigen, is het belangrijk om voldoende ‘goede’ bacteriën in je lichaam te krijgen. Dankzij onze gebalanceerde formule met daarin de belangrijkste bacteriënstammen, breng jij je darmflora in een optimaal evenwicht. En dat merk je meteen aan een sterkere immuniteit met minder lichamelijke klachten. Kortom, je voelt je beter in je vel!

Ga met Vigory voor een hogere immuniteit.

Met Vigory naar een topimmuniteit

Bij Vigory weten we hoe we jouw immuniteit een handje kunnen helpen. Met de juiste voedingssupplementen en probiotica versterken we je afweer. Om dat positieve resultaat te bereiken, deden we gedegen onderzoek in ons eigen laboratorium. Zo creëren we de ideale samenstellingen van gezondheidsproducten die jou elke dag bijstaan en op een sterkere manier in het leven doen staan.

Ontdek hoe jij je immuniteit efficiënt verhoogt.

Intestifort voor een hogere immuniteit

Met Intestifort van Vigory sla je twee vliegen in één klap. Je verhoogt je immuniteit en versterkt je darmflora. Dankzij de aanwezigheid van acht melkzuurstammen in hoge doses worden de darmen effectief gekoloniseerd met de gekende positieve gevolgen voor je afweersysteem. Ook Boulardi van Vigory heeft een positieve invloed op je immuunsysteem.

 

Wil je meer weten over Intestifort en Boulardi of ben je benieuwd naar de andere natuurlijke gezondheidsproducten die Vigory beschikbaar heeft? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en geef je gezondheid vandaag nog een vitale boost!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
immuniteit probiotica voedingssupplementen darmflora gezonde darmflora
immuniteit probiotica voedingssupplementen darmflora gezonde darmflora
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!