Het belang van een goede immuniteit

De beste garantie op een goede gezondheid is een sterke immuniteit. Die komt er niet zomaar. Bij Vigory hebben we verschillende natuurlijke gezondheidsproducten die jouw immuniteit een boost geven.

 

Ontdek hoe jij je immuniteit boost

Immuniteit begint in je darmen

De basis van een goede immuniteit schuilt voor 70 procent in je darmen. Geen betere garantie op een sterke lichamelijke weerstand dan gezonde darmflora. Helaas komt zo’n goede darmwerking bij vele mensen niet uit de lucht gevallen. Net daarom investeert Vigory al jaren in gedegen studiewerk voor de ontwikkeling van probiotica en voedingssupplementen. Zo breng jij je immuniteit makkelijk in balans als dat nodig is.

 

 

Immuniteit dankzij optimaal evenwicht

Gezonde darmflora bevatten een harmonieus evenwicht van goede en minder goede bacteriën. Om die balans te verstevigen, is het belangrijk om voldoende ‘goede’ bacteriën in je lichaam te krijgen. Dankzij onze gebalanceerde formule met daarin de belangrijkste bacteriënstammen, breng jij je darmflora in een optimaal evenwicht. En dat merk je meteen aan een sterkere immuniteit met minder lichamelijke klachten. Kortom, je voelt je beter in je vel!

Ga met Vigory voor een hogere immuniteit.

Met Vigory naar een topimmuniteit

Bij Vigory weten we hoe we jouw immuniteit een handje kunnen helpen. Met de juiste voedingssupplementen en probiotica versterken we je afweer. Om dat positieve resultaat te bereiken, deden we gedegen onderzoek in ons eigen laboratorium. Zo creëren we de ideale samenstellingen van gezondheidsproducten die jou elke dag bijstaan en op een sterkere manier in het leven doen staan.

Ontdek hoe jij je immuniteit efficiënt verhoogt.

Intestifort voor een hogere immuniteit

Met Intestifort van Vigory sla je twee vliegen in één klap. Je verhoogt je immuniteit en versterkt je darmflora. Dankzij de aanwezigheid van acht melkzuurstammen in hoge doses worden de darmen effectief gekoloniseerd met de gekende positieve gevolgen voor je afweersysteem. Ook Boulardi van Vigory heeft een positieve invloed op je immuunsysteem.

 

Wil je meer weten over Intestifort en Boulardi of ben je benieuwd naar de andere natuurlijke gezondheidsproducten die Vigory beschikbaar heeft? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en geef je gezondheid vandaag nog een vitale boost!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
immuniteit probiotica voedingssupplementen darmflora gezonde darmflora
immuniteit probiotica voedingssupplementen darmflora gezonde darmflora
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!