Omgaan met verkoudheid en verstopte neus

Een verstopte neus wijst vaak op een verkoudheid. Een ongevaarlijke, maar vervelende kwaal waar we allemaal mee af te rekenen krijgen. Een verkoudheid voorkomen is niet altijd simpel, maar een goede immuniteit is daarbij vaak meer dan een helpende hand.

 

Neem contact met ons op

 


Wat is een verkoudheid?

Er zijn intussen al meer dan 200 virusstammen bekend die een verkoudheid kunnen veroorzaken. Het goede nieuws: een verkoudheid is onschuldig en gaat spontaan weer weg. Minder goed is dat je in het slechtste geval enkele weken met een verstopte neus rondloopt.

 

Verkoudheidsrisico verlagen

Is er dan helemaal geen kruid gewassen tegen zo’n vervelende verkoudheid en zit er niets anders op dan een tijdje met een verstopte neus rond te lopen? Toch wel, want een versterkte immuniteit zorgt ervoor dat je weerstand tegen de verkoudheidsvirussen stijgt. En daarbij speelt een gezonde en evenwichtige levensstijl een meer dan grote rol. Voldoende bewegen, gezond en gevarieerd eten en zoveel mogelijk stress proberen te vermijden: het zijn maar een paar nuttige tips die je elke dag zo goed mogelijk in de praktijk moet brengen.

Zo verlaag je het risico op een verkoudheid.

Verkoudheid voorkomen dankzij immuniteit

Daarnaast doe je er ook goed aan om te letten op een goede hygiëne: regelmatig je handen wassen bijvoorbeeld. Wil je gericht werken aan een hogere immuniteit? Zorg er dan voor dat je voldoende voedingssupplementen opneemt. Calcium, magnesium en voldoende vitamines in een uitgebalanceerd evenwicht vullen tekorten aan, werken aan een harmonieus evenwicht in je lichaam en voorkomen een verkoudheid. Bij Vigory hebben we een hele reeks natuurlijke gezondheidsproducten die je daarbij helpen. Benieuwd naar ons rijke aanbod? Check dan snel onze webshop!

Minder kans op verkoudheid? Vigory weet raad!

Volwassen krijgen gemiddeld zo’n 3 à 4 keer per jaar af te rekenen met een verkoudheid. Bij kinderen is dat zelfs 8 à 10 keer het geval, omdat ze nog minder in contact kwamen met de verschillende verkoudheidsvirusstammen. Voor jong en oud bieden we bij Vigory Amufort en Amufort Kids aan. Allemaal met hetzelfde doel: jouw immuniteit verhogen en zo de kans op verkoudheden en een bijbehorende verstopte neus gevoelig verlagen. Meer weten over onze natuurlijke gezondheidsproducten? Stel ons dan gerust al je vragen!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
verkoudheid verstopte neus verkoudheid voorkomen immuniteit verhogen weerstand verkoudheid
verkoudheid verstopte neus verkoudheid voorkomen immuniteit verhogen weerstand verkoudheid
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!