Blijf wakker voor slapeloosheid

Slapeloosheid en vermoeidheid gaan vaak hand in hand. Wie slecht slaapt, ondervindt daar overdag de negatieve gevolgen van. Alert blijven voor de oorzaken van slapeloosheid is dan ook de boodschap.

 

Vraag professioneel advies

Oorzaken van slapeloosheid

Wie eens een zeldzame keer wakker ligt, heeft niet meteen last van slapeloosheid. Slaap je minstens drie nachten per week niet of nauwelijks? Dan kun je zeggen dat je lijdt aan slapeloosheid. De oorzaken zijn divers. Sommige mensen leiden een te gestresseerd leven waardoor hun geest niet tot rust komt en hun slaappatroon dus ernstig verstoord raakt. Onderschat de gevolgen hiervan niet. Wie slecht inslaapt en vaak wakker wordt, bouwt alsmaar meer vermoeidheid op en is overdag prikkelbaarder, kan zich minder concentreren en heeft het gevoel in een vicieuze cirkel vast te zitten.

 

Een andere reden voor slapeloosheid is een psychiatrische stoornis. Wie leidt aan een depressie, angststoornis of psychose kan zeer veel last hebben van slapeloosheid.

Ga slapeloosheid doeltreffend te lijf.
Onderliggende lichamelijke aandoeningen vormen een derde oorzaak. De zogenaamde ‘restless legs’ waarbij je ’s nachts last hebt van tintelende benen, is er daar zeker een van. Verder kan ook slaapapneu leiden tot slapeloosheid. Wie er last van heeft, krijgt te maken met korte ademhalingsstops van een tiental seconden. Zo word je telkens verstoord in je slaap en leidt deze aandoening vaak tot slapeloosheid.
Pak slapeloosheid efficiënt aan.

Slapeloosheid aanpakken met Dormifort

Met Dormifort van Vigory pak jij slapeloosheid doeltreffend aan. Dit volledig natuurlijke voedingssupplement bestaat uit zorgvuldig gekozen plantenextracten die de slaap bevorderen en je helpt om geestelijke druk en spanningen te verlichten. Dit product is ontwikkeld in ons eigen laboratorium en voldoet aan de strengste kwalitatieve en wettelijke normen.

 

Meer weten over Dormifort en de verkrijgbaarheid? Ontdek er alles over!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
slapeloosheid vermoeidheid oorzaken slapeloosheid slaap bevorderen stress en slapeloosheid
slapeloosheid vermoeidheid oorzaken slapeloosheid slaap bevorderen stress en slapeloosheid
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!