Werken aan je mentale gezondheid

Het is een dagelijkse taak voor ieder van ons: op een goede manier werk maken van een evenwichtige mentale gezondheid. Er zijn heel wat dingen die je zelf kunt doen. Ontdek ze allemaal.

 

Neem contact met ons op

Mentale gezondheid is een fundament

Ken je de uitspraak ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’? Die bevat veel waarheid, want lichaam en geest staan in nauwe verbinding met elkaar. Sputtert je mentale gezondheid? Dan krijg je als gevolg daarvan af te rekenen met lichamelijke ongemakken. En omgekeerd geldt hetzelfde: wie permanent last heeft van een zware lichamelijke ziekte, zal hiervan vaak een negatieve impact merken op zijn mentale gezondheid.

 

Creëer je eigen mentale gezondheid

In onze drukke samenleving wordt veel van ons verwacht. Presteren op het werk, thuis de boel draaiende houden en dan ook nog eens permanent bereikbaar zijn via alle communicatietechnologie en sociale media. 
Zo stimuleer jij je mentale gezondheid.

Om door het bos de bomen te blijven zien, doe je er goed aan om enkele basisregels in acht te nemen voor het behoud en de bevordering van een goede mentale gezondheid. We zetten er enkele op een rij:

 

•Hou een gezond beweeg- en eetpatroon aan.

• Waak erover dat je voldoende nachtrust hebt.

• Wissel energievragende activiteiten af met ontspannende zaken.

• Hou je horizon open voor nieuwe ervaringen.

Wist je dat jij je mentale gezondheid voor een belangrijk gedeelte zelf in de hand hebt?

Vigory geeft je mentale gezondheid een extra boost

Staat je mentale gezondheid ondanks je streven naar een evenwichtige levensstijl toch onder druk? Dan weet Vigory raad. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan vitamines, mineralen en probiotica geven we je lichaam en geest een noodzakelijke gezondheidsboost zodat elke onevenwichtigheid opnieuw aangevuld wordt.

 

Alle voedingssupplementen van Vigory zijn 100 procent natuurlijk en het resultaat van intensieve ontwikkeling in ons eigen laboratorium. Bovendien beantwoorden al onze producten aan de hoogste wettelijke en kwaliteitsnormen.

 

Benieuwd naar ons aanbod dat jouw mentale gezondheid positief beïnvloedt? Ontdek dan snel Calmifort en Dormifort van Vigory!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
mentale gezondheid vitamines gezonde geest gezondheid mentale boost
mentale gezondheid vitamines gezonde geest gezondheid mentale boost
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!