Klachten door menopauze

Rond de periode van overgang en menopauze duiken bij vele vrouwen een reeks lichamelijke klachten op zoals opvliegers, transpiratie of een verstoorde menstruatiecyclus. Een overzicht van de vaakst voorkomende klachten door menopauze.

 

Neem contact met ons op

Klachten door menopauze opgelijst

Vanaf het ogenblik dat vrouwen in de menopauze komen, stopt hun lichaam met de aanmaak van vrouwelijke hormonen zoals oestrogenen en progestagenen. Het wegvallen van die hormonen heeft een duidelijke impact op de lichamelijke en geestelijke processen van vele vrouwen. We lijsten even de meest voorkomende klachten door menopauze voor je op:

 

  • Opvliegers (ook wel ‘vapeurs’ genoemd): een plots aanvoelen van intense warmte waardoor je rood wordt, zweet en soms zelfs hartkloppingen krijgt. Met nachtzweten worden opvliegers bedoeld die ’s nachts voorkomen.

 

  • Gemoedsstoornissen: gevoelens van droefheid, prikkelbaarheid, neerslachtigheid en angst die elkaar afwisselen

 

  • Hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid

 

  • Vaginale droogte en urinaire problemen

 

  • Gewrichtspijnen en stijfheid

 

  • Menstruatieproblemen: kortere en/of onregelmatige cyclus

 

  • Problemen met bloedsuikerspiegel, cholesterol en bloeddruk met als gevolg een hoger risico op hart- en vaatziekten

Dit zijn de vaakst voorkomende klachten door menopauze.

Vigory behandelt klachten door menopauze

Bij Vigory werken we gericht aan een effectieve behandeling voor alle klachten veroorzaakt door de menopauze. Met Menofort  bieden we je een in ons eigen labo ontwikkeld natuurlijk gezondheidsproduct aan dat werkt tegen de vaakst voorkomende klachten door menopauze. Dit 100 procent natuurlijke product werpt een dam op tegen vaak vervelende klachten door menopauze. Dat doet het dankzij de uitgebalanceerde werking van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en nutriënten.

 

Benieuwd hoe Menofort jouw klachten door menopauze efficiënt en doeltreffend behandelt? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
klachten menopauze behandeling menopauze verstoorde menstruatiecyclus opvliegers transpiratie
klachten menopauze behandeling menopauze verstoorde menstruatiecyclus opvliegers transpiratie
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!