Remedie tegen angst- en paniekaanvallen

Angst- en paniekaanvallen lijken uit het niets te komen, maar dat is allerminst het geval. Een efficiënte aanpak van de oorzaken is uiterst noodzakelijk om opnieuw in harmonie met jezelf te geraken.

 

Ga voor de juiste behandeling

Van stress tot angst- en paniekaanvallen

Angst- en paniekaanvallen zijn vaak het gevolg van een te langdurige stresstoestand. Wie een zeer druk leven heeft, te weinig beweegt en geen of nauwelijks tijd neemt om te ontspannen, heeft een grotere kans om in een permanente stresstoestand te verzeilen. Die leidt ertoe dat je geest niet meer tot rust kan komen. Die permanent opgejaagde toestand leidt dan tot angst- en paniekaanvallen.

De symptomen van angst- en paniekaanvallen

De symptomen van angst- en paniekaanvallen kunnen heel ruim zijn. Duizeligheid, hoofdpijn, kortademigheid, druk op de borstkas en stijve spieren. Die op het eerste gezicht onverklaarbare zaken kunnen de patiënt nog angstiger maken en nieuwe angst- en paniekaanvallen uitlokken. Zo dreigt dit probleem een vicieuze cirkel te worden.

 

 

Remedie tegen angst- en paniekaanvallen

Wil je weer een leven zonder angst- en paniekaanvallen? Dan doe je er goed aan om cognitieve gedragstherapie te volgen. Die leert je om realistisch om te gaan met de angsten en de paniek die zich keer op keer meester van je maken. Hou samen met deze therapie ook een zo gezond mogelijke levensstijl aan waarin alles zo goed mogelijk in balans is.

Dit moet je weten over angst- en paniekaanvallen.
Zo pak je angst- en paniekaanvallen doeltreffend aan.

Calmifort bij angst- en paniekaanvallen

Vigory ontwikkelde Calmifort als natuurlijk voedingssupplement voor al wie geplaagd wordt door stress en zenuwachtigheid. Dit 100 procent natuurlijke product bestaat uit een samenstelling van plantenextracten die een kalmerend en rustgevend effect hebben. Samen met een gezonde levensstijl brengt het je geestelijk en lichamelijk weer helemaal in evenwicht zodat jij beter gewapend bent tegen angst- en paniekaanvallen.

 

Meer weten over Calmifort als remedie tegen angst- en paniekaanvallen? Ontdek er alles over!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
angst- en paniekaanvallen symptomen angst- en paniekaanvallen voedingssupplement stress stress zenuwachtigheid
angst- en paniekaanvallen symptomen angst- en paniekaanvallen voedingssupplement stress stress zenuwachtigheid
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!