Remedie tegen angst- en paniekaanvallen

Angst- en paniekaanvallen lijken uit het niets te komen, maar dat is allerminst het geval. Een efficiënte aanpak van de oorzaken is uiterst noodzakelijk om opnieuw in harmonie met jezelf te geraken.

 

Ga voor de juiste behandeling

Van stress tot angst- en paniekaanvallen

Angst- en paniekaanvallen zijn vaak het gevolg van een te langdurige stresstoestand. Wie een zeer druk leven heeft, te weinig beweegt en geen of nauwelijks tijd neemt om te ontspannen, heeft een grotere kans om in een permanente stresstoestand te verzeilen. Die leidt ertoe dat je geest niet meer tot rust kan komen. Die permanent opgejaagde toestand leidt dan tot angst- en paniekaanvallen.

De symptomen van angst- en paniekaanvallen

De symptomen van angst- en paniekaanvallen kunnen heel ruim zijn. Duizeligheid, hoofdpijn, kortademigheid, druk op de borstkas en stijve spieren. Die op het eerste gezicht onverklaarbare zaken kunnen de patiënt nog angstiger maken en nieuwe angst- en paniekaanvallen uitlokken. Zo dreigt dit probleem een vicieuze cirkel te worden.

 

 

Remedie tegen angst- en paniekaanvallen

Wil je weer een leven zonder angst- en paniekaanvallen? Dan doe je er goed aan om cognitieve gedragstherapie te volgen. Die leert je om realistisch om te gaan met de angsten en de paniek die zich keer op keer meester van je maken. Hou samen met deze therapie ook een zo gezond mogelijke levensstijl aan waarin alles zo goed mogelijk in balans is.

Dit moet je weten over angst- en paniekaanvallen.
Zo pak je angst- en paniekaanvallen doeltreffend aan.

Calmifort bij angst- en paniekaanvallen

Vigory ontwikkelde Calmifort als natuurlijk voedingssupplement voor al wie geplaagd wordt door stress en zenuwachtigheid. Dit 100 procent natuurlijke product bestaat uit een samenstelling van plantenextracten die een kalmerend en rustgevend effect hebben. Samen met een gezonde levensstijl brengt het je geestelijk en lichamelijk weer helemaal in evenwicht zodat jij beter gewapend bent tegen angst- en paniekaanvallen.

 

Meer weten over Calmifort als remedie tegen angst- en paniekaanvallen? Ontdek er alles over!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
angst- en paniekaanvallen symptomen angst- en paniekaanvallen voedingssupplement stress stress zenuwachtigheid
angst- en paniekaanvallen symptomen angst- en paniekaanvallen voedingssupplement stress stress zenuwachtigheid
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!