Wat is een hoest?

Een hoest is geen ziekte, maar wel een reactie van je lichaam op het contact dat je luchtwegen maken met virussen, bacteriën of allergenen zoals pollen. Vigory biedt je de juiste natuurlijke gezondheidsproducten om die vervelende hoest efficiënt te behandelen.

 

Neem contact met ons op

Hoest of irritatiehoest

Kampte je al eens met een hoest? Dan weet je hoe vervelend die kan zijn. Het is dan ook niet voor niets dat een hoest ook wel eens irritatiehoest wordt genoemd. Zo’n hoest is een lichte ontsteking van de ademhalingsweefsels en is vooral ’s nachts erg vervelend. Door het aanhoudende gekuch word je geregeld uit je slaap gehaald.

 

Een hoest ontstaat door seizoensgebonden virale infecties, zoals een verkoudheid of bronchitis, of is het gevolg van omgevingsfactoren zoals kou, sigarettenrook of luchtverontreiniging.

Zo behandel jij je hoest efficiënt.

Amufort tegen hoest

Bij Vigory zijn we permanent in de weer met de ontwikkeling van natuurlijke gezondheidsproducten die dagelijkse ongemakken zoals een hoest efficiënt behandelen. Met Amufort bieden we een verzachtend middel voor je luchtwegen dat de lastige effecten van je hoest tot een strikt minimum herleidt en daarna doet verdwijnen. Dit product is uitvoerig getest in ons eigen laboratorium en beantwoordt aan de strengste wettelijke en kwaliteitsnormen. Het hoofbestanddeel van Amufort, Pelargonium Sidoides, beschermt je luchtwegen maximaal en zorgt bovendien voor een sterkere immuniteitsopbouw zodat schadelijke bacteriën veel minder kans krijgen om je op te zadelen met een hoest en/of andere vervelende lichamelijke ongemakken die je gezondheid en immuniteit grondig aantasten.

Een daadkrachtige remedie voor je hoest

Vigory gelooft in de kracht van natuurlijke gezondheidsproducten als aanvulling op een gezonde levensstijl. Die zorgen voor een lichaam in balans en daardoor ook voor een goede preventie tegen lichamelijke ongemakken en een verzwakte immuniteit. Ontdek ons ruime aanbod van voedingssupplementen, vitamines en probiotica die jouw gezondheid een boost geven en/of lichamelijke ongemakken efficiënt en effectief behandelen.

 

Benieuwd naar ons rijke aanbod van 100 procent natuurlijke gezondheidsproducten? Ontdek het snel!

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
hoest irritatiehoest hoest behandelen middelen voor de luchtwegen ontsteking luchtwegen
hoest irritatiehoest hoest behandelen middelen voor de luchtwegen ontsteking luchtwegen
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!