Het gevaar van stress en burn-out

Een teveel aan stress op het werk kan op termijn leiden tot een burn-out. De oplossing om het niet te ver te laten komen? Tijdig ingrijpen door preventieve actie. En daar weten we bij Vigory alles van.

 

Onderneem nu actie

Van stress naar burn-out

Iedereen ervaart wel eens stress. En dat is op zich een goede zaak. Want een stressreactie bestaat al sinds de oertijd. Die leert mensen om alert te zijn en te blijven in situaties waarin dat nodig is. Maar die stressreacties moeten kortstondig zijn en worden afgewisseld door momenten waarop je kunt ontstressen.

 

Een drukke werkdag kan leiden tot stress. Maar als je ’s avonds thuiskomt en na het avondeten nog even de fiets opkruipt voor een fietstochtje, dan zou je achteraf een ontspannen gevoel moeten hebben. Blijf jij je opgejaagd voelen en slaap je bovendien minder goed? Dan is er dringend werk aan de winkel!

 

De signalen van een overdaad aan stress tijdig herkennen, is van enorm groot belang. Blijf je gedurende langere tijd alle tekenen negeren en ga je te lang en te vaak in het rood? Dan loert een burn-out om het hoekje.

Zo herken je tijdig signalen van stress en burn-out.
Wie ermee te maken krijgt, denkt in eerste instantie dat die zomaar uit het niets kwam. Maar niets is minder waar. De opstapeling van stress maakt dat je lichaam op een gegeven ogenblik stop zegt. Je krijgt af te rekenen met lichamelijke ongemakken, angsten en extreme vermoeidheid en kan van de ene dag op de andere je dagelijkse taken niet of nauwelijks nog uitvoeren.

Bewust stress en burn-out vermijden

Hoe zorg je ervoor dat je stressgehalte niet te hoog wordt en op termijn zelfs uitmondt in een burn-out? Eerst en vooral is en blijft een gezonde en evenwichtige levensstijl een belangrijke voorwaarde. Maar je kunt je mentale gezondheid – zeker in drukke tijden – een extra boost gunnen met de voedingssupplementen van Vigory. Zo bevat ons assortiment een hele waaier van vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten die jouw weerstand en stressgehalte positief beïnvloeden. Ontdek de verschillende gezondheidsproducten van Vigory die stress en burn-outverschijnselen efficiënt aanpakken en je lichaam en geest tot rust brengen:

 

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
stress burn-out burn-out vermijden stress vermijden vitamines weerstand
stress burn-out burn-out vermijden stress vermijden vitamines weerstand
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!