Werken aan een betere spijsvertering

Opgeblazen gevoel, zure oprispingen en moeilijke stoelgang: het zijn drie symptomen die erop wijzen dat je er goed aan doet om te werken aan een betere spijsvertering.

 

Ontdek hoe je dat het beste aanpakt

Boosdoeners voor een goede spijsvertering

Of jouw spijsvertering goed functioneert, hangt in grote mate af van je eetpatroon. Eet je veel vette voeding zoals gefrituurde gerechten of snacks, drink je sloten koffie of ben je verslaafd aan mousserende drankjes? Dan vaart jouw spijsvertering daar allesbehalve wel bij. Een spijsvertering die niet goed functioneert, brengt de nodige ongemakken met zich mee. Je voelt je ongemakkelijk en krijgt last van diverse kwalen. Maar er is goed nieuws, want jij bent perfect in staat om dit te veranderen. Neem vandaag nog het heft in eigen handen!

Zo werk je aan een betere spijsvertering

Net zoals bepaalde voedingsproducten een negatieve invloed hebben, bestaan er ook een hele resem andere die je spijsvertering net positief beïnvloeden. We lijsten de belangrijkste op:

 

  • voldoende vezels eten: die vind je onder meer in groenten, volkorenbrood en bruine rijst. Ze bevorderen de spijsvertering.

 

  • genoeg water drinken is een basisvereiste voor een gezond eet- en drinkpatroon. Drink je voldoende water bij elke maaltijd? Dan zorgt dat ervoor dat de voedingsproducten die je eet zachter worden en dus makkelijker verteerd worden.

 

  • magere producten, zoals vis, gegrilde voeding en halfvolle melk

 

  • probiotische voeding, zoals yoghurt die bepaalde bacteriën bevat die de spijsvertering ten goede komen.
Zo werk je aan een betere spijsvertering.

Met Vigory op weg naar een betere spijsvertering

Wil je bovenop je verhoogde aandacht voor gezonde en evenwichtige voeding je darmflora, spijsvertering en immuniteit nog een extra boost geven? Dan is Intestifort van Vigory het ideale voedingssupplement. Het werd professioneel ontwikkeld in ons eigen laboratorium en bestaat uit maar liefst 8 verschillende melkzuurstammen die jouw spijsvertering en weerstand blijvend verhogen. Ontdek onze producten voor een sterkere immuniteit:

 

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
spijsvertering betere spijsvertering goede spijsvertering darmflora voedingssuplement
spijsvertering betere spijsvertering goede spijsvertering darmflora voedingssuplement
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!