Zo behandel je aambeien efficiënt

Aambeien kunnen uiterst vervelend zijn. Maar wat zijn het precies, hoe ontstaan ze en wat kun je doen om aambeien te behandelen?

 

Neem contact met ons op

Aambeien zijn zwellichamen

Wie al eens last had van aambeien weet hoe vervelend die kunnen zijn. Van een drukkende pijn tot bloedverlies: de symptomen zijn divers. Maar eigenlijk hebben aambeien een positieve functie. Ze behoeden je voor ongewild verlies van windjes of slijm doordat ze de sluitspier helpen afdichten. De problemen ontstaan wanneer de zwellichamen – want dat zijn aambeien – te fel opzwellen. In de volksmond staat die aandoening ook wel bekend als ‘het speen’.

 

Aambeien door voedingspatroon

Aambeien zijn vaak het gevolg van je voedingspatroon. De vezels in je voeding houden meer vocht vast en zijn zo de oorzaak van een zachtere ontlasting.

Wie al eens last had van aambeien weet hoe vervelend die kunnen zijn.

Eet je te weinig vezels? Dan wordt je stoelgang extra hard waardoor je harder moet persen. Door die overdruk geraken de zwellichamen sneller geïrriteerd en zetten ze te veel uit.

Aambeien behandelen met Venafort Gel

Wil je aambeien voorkomen of ze efficiënt behandelen? Dan is een betere bloeddoorstroming noodzakelijk. Daarom biedt Vigory als enige Venafort aan. Die is verkrijgbaar in gel. Het product ondersteunt een betere bloedcirculatie en bevordert een antioxidante werking. Venafort Gel zorgt voor een goede opname.

 

Meer weten over Venafort en de andere gezondheidsproducten van Vigory? Ontdek dan snel ons uitgebreide gamma vitamines en voedingssupplementen!

Met Venafort pak je aambeien doeltreffend aan.
Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
aambeien aambeien behandelen aambeien voorkomen bloeddoorstroming vitamines
aambeien aambeien behandelen aambeien voorkomen bloeddoorstroming vitamines
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!