Ga voor gezonde spieren en gewrichten

Een gezond beendergestel is een garantie voor een kwieke oude dag zonder bot- en gewrichtsproblemen. Precies daarom ontwikkelde Vigory tal van gezondheidsproducten die specifiek de gezondheid van je spieren en gewrichten bevorderen.

 

Werk aan gezonde spieren en gewrichten

Werken aan sterkere spieren en gewrichten

Ziektes zoals osteoporose klinken je hoogstwaarschijnlijk bekend in de oren. Vele mensen krijgen te maken met botontkalking op latere leeftijd. De onaangename gevolgen ervan stimuleren ieder van ons om al zo vroeg mogelijk te starten met de nodige preventieve stappen om onze spieren en gewrichten zo soepel mogelijk te houden.

 

Gezonde spieren en gewrichten door veel beweging

Een gezonde levensstijl met veel beweging en evenwichtige voeding zorgt ervoor dat we voldoende bouwstoffen in ons lichaam hebben die onze spieren en gewrichten in goede conditie houden. Daarbij denken we meteen aan mineralen zoals calcium, magnesium en kalium. Maar ook voldoende vitamine D speelt hierin een belangrijke rol.

Zo werk je met Vigory aan gezonde spieren en gewrichten.
De gezonde levensstijl zorgt ervoor dat ons lichaam voldoende van deze stoffen blijft bevatten om onze spieren en gewrichten in goede staat te houden. En natuurlijk ook de rest van het lichaam. Maar vanaf een bepaalde leeftijd is het goed om de natuur een handje te helpen. Na je 45ste levensjaar gaat botafbraak sneller dan botopbouw. Dan komen de preparaten van Vigory goed van pas. In onze eigen productiefaciliteiten waken we er elke dag opnieuw over dat we de juiste hoeveelheden in de beste concentraties verzamelen. Zo werpen ze samen een dam op tegen de beschadiging van je spieren en gewrichten.

De beste samenstellingen voor spieren en gewrichten

Ben je op zoek naar de beste samenstellingen voor een optimaal behoud van je spieren en gewrichten in een goede gezondheid? Dan bieden de producten van Vigory jou de kans om de noodzakelijke bouwstoffen in je lichaam op peil te houden dankzij een goede balans in de samenstellingen die een goede opname van de stoffen in je lichaam bevorderen. Het resultaat? Spieren en gewrichten die langer gezond blijven en ervoor zorgen dat jouw leef- en beweegcomfort langer gegarandeerd blijft.

 

Ben je benieuwd naar ons aanbod voor sterkere spieren en gewrichten? Ontdek dan snel Reparagen van Vigory! Ook met Calcivid en Calcimag werk je aan een blijvende versterking van spieren en gewrichten. Wijzigen

Gezondheidsadvies

Hier ontdek je interessante medische topics waarop Vigory een glashelder antwoord biedt.

Bekijk meer adviezen
spieren en gewrichten gezonde spieren gezonde gewrichten osteoporose gewrichtsproblemen
spieren en gewrichten gezonde spieren gezonde gewrichten osteoporose gewrichtsproblemen
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!