Zo hou jij je gewrichten gezond

Gezonde gewrichten zijn een belangrijke voorwaarde voor een zorgeloze oude dag waarbij je ook op latere leeftijd nog voldoende bewegingsvrijheid hebt. Maar ook op jongere leeftijd kunnen ontstoken gewrichten je lelijk parten spelen. In deze blog leggen we uit hoe jij je gewrichten gezond houdt.

 

 

Gezonde gewrichten? Beweging en juiste voeding

Dankzij de gewrichten kunnen we vlot bewegen. Stappen, lopen en sporten: het zijn onze gewrichten die de verbinding tussen de skeletgedeelten vormen en ons zo flexibiliteit schenken. Voldoende en vooral juist bewegen en kiezen voor de juiste voeding zijn twee belangrijke factoren voor gezonde gewrichten. Natuurlijk zijn er ook een aantal gewoontes die de goede staat van onze gewrichten kunnen ondermijnen. Roken is er daar een van. Maar ook een teveel aan ongezonde voeding of op een slechte manier repetitief bewegen vormen een bedreiging voor je gewrichten.

Sporten is goed voor je gewrichten

Is sporten de oorzaak van artrose en artritis? Het is een vaak voorkomende misvatting. Want regelmatig sporten zorgt net voor een betere kraakbeenkwaliteit en helpt om artrose te voorkomen. De wake-upcall die je gewrichten krijgen wanneer je sport, leidt tot een betere doorbloeding en voor meer aanvoer van voedingsstoffen.

 

Kies je voor ‘gewone’ sporten zoals wandelen, fietsen, zwemmen en yoga? Dan worden je spieren niet bovenmatig belast en krijgen de positieve effecten van bewegen de overhand. Die zorgen dan voor sterkere en gezondere gewrichten.

 

Onverzadigde vetzuren voor gezonde gewrichten

Een goede basisvoeding versterkt je gewrichten. Onverzadigde vetzuren werken ontstekingsremmend en zorgen voor soepele en gesmeerde gewrichten. Vette vis, noten en avocado’s zijn de perfecte voedingsmiddelen om je gehalte aan onverzadigde vetzuren te boosten. Ook antioxidanten uit groenten en fruit verhinderen snelle beschadiging van je gewrichten.


Dit zijn onze tips voor gezondere gewrichten.

Verzorg je gewrichten met voedingssupplementen

Om je gewrichten extra ‘in de watten’ te leggen, biedt Vigory tal van voedingssupplementen en vitamines aan die de werking van je gewrichten positief beïnvloeden. Zo zijn calcium en zink uiterst geschikt om je spieren en botten sterk te houden. Vitamine C garandeert dan weer gezond kraakbeen, terwijl magnesium, vitamine D en K je skelet een noodzakelijke boost geven.

 

Benieuwd om kennis te maken met het duurzame gezondheidsaanbod van Vigory voor je gewrichten? Lees er alles over!

Vorige
Top deals
Alle deals
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritisgewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritisgewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritisgewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritisgewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
powered by
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis
Verzending
gewrichten gezonde gewrichten kraakbeen artrose artritis

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!