Kan je een paniekaanval behandelen?

Wie al eens een paniekaanval heeft gehad, weet dat dit een uiterst onaangename ervaring is. Vanwaar komt zo’n aanval en wat doe je eraan? De antwoorden op deze en andere vragen ontdek je in deze blog.

Paniekaanval valt niet uit de lucht

Wie een paniekaanval krijgt, ervaart dat meestal als een donderslag bij heldere hemel. Plots is de aanval er en vaak gaat hij even snel weer weg. Een paniekaanval is altijd een reactie op een stressopstoot. Al sinds mensenheugenis heeft stress de functie om ons alert te houden en snel te doen reageren op naderend onheil. Alleen hebben mensen die gebukt gaan onder spanning en stress vaak niet door dat zo’n aanval een wake-upcall is voor een dieperliggend probleem. Met een paniekaanval geeft je lichaam aan dat je dringend rust en balans nodig hebt voor lichaam en geest.

Een paniekaanval behandelen doe je zo.
Zo behandel je een paniekaanval.

Paniekaanval herkennen

Krijg je een paniekaanval? Dan zijn er een aantal zaken die vaak terugkomen. Let wel, dit is bij iedereen anders. Dit zijn de vaakst voorkomende indicaties bij een paniekaanval:

 

• Hartkloppingen

• Duizeligheid

• Kortademigheid

• Benauwdheid

• Hyperventilatie

• Tintelingen in handen en voeten

• Droge mond

• Gevoel van controleverlies

 


Een paniekaanval is op zich ongevaarlijk, maar voelt wel heel naar aan. Het gebeurt dan ook vaak dat mensen die er last van hebben in een vicieuze cirkel terechtkomen. Net omdat ze die ervaring niet meer willen meemaken, worden ze te gestresseerd waardoor een paniekaanval net wel weer de kop opsteekt.

Paniekaanval behandelen

Om een paniekaanval efficiënt te behandelen, is het in eerste instantie nodig dat de patiënt zich bewust is van het onderliggende stressprobleem en eraan werkt. Daarnaast ben je zeker ook gebaat bij Calmifort van Vigory. Dat is een rustgevend natuurlijk voedingssupplement dat de nodige ondersteuning biedt bij stress en spanning. Het is 100 procent natuurlijk en ontwikkeld in ons eigen laboratorium.

 

Op zoek naar een natuurlijk voedingsproduct dat steun biedt bij paniekaanvallen? Ontdek Calmifort!

Vorige
paniekaanval paniekaanval behandelen paniekaanval herkennen stress natuurlijk voedingssupplement
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!