Maak werk van sterkere botten

Je botten garanderen je bewegingsvrijheid. Ze zorgen voor stevigheid en flexibiliteit. Daarom doe je er goed aan om alles in te zetten op sterkere botten. Voldoende beweging en gezonde voeding zijn alvast twee belangrijke sleutels voor succes.

Bedreigingen voor sterkere botten

Er zijn een aantal factoren die kunnen verhinderen dat je sterkere botten opbouwt en de werking van je botten zelfs danig onder druk kunnen zetten. Roken vormt een belangrijke bedreiging voor je botten omdat de schadelijke stoffen belangrijke bouwstoffen uit je lichaam halen die je nodig hebt voor de opbouw en het goed functioneren van je gewrichten. Ook verkeerde bewegingen, ongezonde voeding en overgewicht zijn belangrijke aspecten die een negatieve invloed hebben op je botten.

 

Mensen denken vaak dat artrose – een aandoening die het kraakbeen doet achteruitgaan – en artritis – een ontsteking aan de gewrichten – worden veroorzaakt door beweging en sport. Maar niets is minder waar. Voldoende bewegen zorgt er juist voor dat het kraakbeen wordt geactiveerd. Dankzij die verbeterde doorbloeding geraken de noodzakelijke voedingsstoffen beter in je gewrichten en bevorderen ze sterkere botten.

Zo ga je samen met Vigory voor sterkere botten.
Beweging is dus zeker goed, maar altijd met mate. Sporten zoals wandelen, zwemmen of fietsen belasten je gewichten niet te erg, maar stimuleren wel een goede doorbloeding naar de gewrichten.
Ontdek alle tips voor sterkere botten.

Sterkere botten dankzij gezonde voeding

Wil je helemaal gaan voor sterkere botten? Dan let je maar beter zo veel mogelijk op je voeding. Belangrijk om te weten: onverzadigde vetzuren zijn ontstekingsremmend en zorgen ervoor dat je gewrichten soepel blijven. Mijd dus zo veel mogelijk rood vlees, verzadigde vetten, cafeïne en alcohol. Ook antioxidanten uit groenten en fruit hebben een beschermende werking.

 

Verder is het zeker ook nuttig om enkele natuurlijke voedingssupplementen te nemen als aanvulling op de gezonde bestanddelen in je lichaam die de goede werking van gewrichten en botten stimuleren. Zo dragen calcium en zink bij tot het behoud van sterkere botten en spieren. Vitamine C zorgt dan weer voor de instandhouding van je kraakbeen. Calcium, magnesium en vitamines D en K werken in op je skelet.

Hoogwaardige producten voor sterkere botten

Vigory is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige gezondheidsproducten die bijdragen tot een gezonde en evenwichtige levensstijl. Wil je blijvend inzetten op sterkere botten en soepelere gewrichten? Dan hebben wij de natuurlijke producten die bij je passen!

 

Check snel ons uitgebreide gamma gezondheidsproducten!

Vorige
Top deals
Alle deals
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritissterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritissterkere botten beweging kraakbeen artrose artritissterkere botten beweging kraakbeen artrose artritissterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
powered by
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis
Verzending
sterkere botten beweging kraakbeen artrose artritis

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!