Slaapproblemen? Pak ze natuurlijk aan!

Meteen naar zware slaapmiddelen grijpen wanneer je kampt met slaapproblemen? Nooit een goed idee. Soms zijn enkele gewoonteveranderingen al voldoende om slaapproblemen aan te pakken.

Slaapproblemen door onze levensstijl

Alsmaar meer mensen lijden onder slapeloze nachten. Onze levensstijl ligt meer dan ooit aan de basis van die slaapproblemen. We zijn met zoveel dingen tegelijk bezig en hollen van hot naar her. Daardoor slaagt ons brein er niet in om zachtjes naar slaapmodus te evolueren. Het gevolg: aanhoudende slaapproblemen.

 

Slaapproblemen snel aanpakken

Met enkele snelle gewoonteveranderingen kom je vaak al een heel eind om slaapproblemen doeltreffend aan te pakken. Zo doe je er meer dan goed aan om niet te blijven hangen voor je tv-, smartphone- of laptopscherm tot net voor je onder de wol moet.

Zo roep je slaapproblemen een halt toe.

De blauwe straling van die schermen zorgt ervoor dat je geest te lang alert blijft. Verder helpt het ook om zo weinig mogelijk elektronica in je slaapkamer te hebben. Zo bevorder je je kansen op een diepere natuurlijke slaap merkelijk.

 

Las ook bewust een afrondingsmoment van de dag in. Dim de verlichting, schakel elektronische toestellen uit en drink eventueel een kop warme melk. Zo krijgt je geest het signaal dat het einde van de dag eraan komt en ga je geleidelijk aan in slaapmodus. Wanneer je dan onder de lakens kruipt, stijgt de kans dat je snel inslaapt en daalt het risico op slaapproblemen gevoelig.

Slaapproblemen aanpakken met Dormifort

Met Dormifort van Vigory werk je aan een natuurlijke slaapcyclus die slaapproblemen vermijdt. Het product bevordert niet alleen het inslaapproces, maar heeft ook invloed op het doorslapen en verhoogt zo de kans dat je uitgerust ontwaakt. Dormifort bestaat uit 3 planten: citroenmelisse, lindebloesem en valeriaan. Deze drie ingrediënten werken niet alleen aan een betere nachtrust, maar verminderen ook stress- en angstklachten. En ook dat heeft natuurlijk een positieve invloed op je slaapkwaliteit.

 

Ben je meer dan gemotiveerd om slaapproblemen een halt toe te roepen? Dan is Dormifort jouw ideale oplossing. Ontdek alles over dit en onze andere gezondheidsproducten!

Vorige
slaapproblemen slapeloze nachten slaapproblemen aanpakken inslapen slapeloos
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending
Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!