Hoe zware benen behandelen?

Wie wel eens last heeft van zware benen, neemt de klachten maar beter serieus. Vaak zijn ze het gevolg van een verminderde bloedcirculatie. In deze blog leggen we uit hoe je zware benen het best kunt behandelen.

Wat zijn zware benen?

Iedereen kent wel het gevoel van zware benen. Je lijkt haast te moeten slepen met je benen. Zo vermoeid voelen ze aan. Wanneer dat heel af en toe gebeurt, bijvoorbeeld na het sporten, is dat allerminst een probleem. Maar als het frequenter voorkomt, kan dat wijzen op een probleem van verminderde bloeddoorstroming.

 

Aders die paars of blauw kleuren of pijnlijke enkels: het zijn enkele symptomen van zware benen die je duidelijk maken dat er wel degelijk een probleem is dat moet worden aangepakt. In je benen zitten uiteraard aders waardoor bloed stroomt. Dat vertrekt bij je hart dat het bloed doorheen je hele lichaam pompt. Waarna het ook teruggaat richting je hart. De kleppen in je aders die moeten voorkomen dat het bloed te snel weer naar beneden stroomt, kunnen soms onder te hoge druk komen te staan. Dan stroomt een gedeelte van het bloed toch weer naar je benen en gaan de aders door die extra druk wijder worden en uitzetten. Als dat het geval is, krijg je last van zware benen.

Zo behandel je zware benen effectief.

Zware benen aanpakken met gezonde levensstijl

Zware benen behandelen, hoeft niet onoverkomelijk te zijn. Veel kan worden opgelost dankzij een gezondere en evenwichtigere levensstijl. Daarbij let je op wat je eet en bewaak je de inname van voldoende vitaminen en mineralen. Bovendien ga je ook genoeg beweging inlassen. Zo werk je aan een betere bloeddoorstroming in je hele lichaam. En zal je snel merken dat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Vigory biedt de oplossing voor zware benen.

Zware benen verlichten met Vigory

Wanneer het moeilijk is om via een gezonder en evenwichtiger voedings- en eetpatroon de zware benen te behandelen, heeft Vigory een aantal natuurlijke producten ontwikkeld die de bloedcirculatie op natuurlijke wijze stimuleren en verbeteren. Venafort Gel is een gel die de hinder door vermoeide en zware benen op een effectieve wijze aanpakt en verlicht.

 

Wil je graag kennismaken met Venafort Gel en de andere gezondheidsproducten van Vigory om komaf te maken met dat vervelende gevoel van zware benenNeem dan snel een kijkje in onze webshop!

Vorige
zware benen verminderde bloedcirculatie bloedcirculatie verbeteren vermoeide benen bloedcirculatie stimuleren
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!