Zo versterk jij je immuniteit

Voldoende immuniteit opbouwen is een must voor ieder van ons. Dankzij een goed afweersysteem blijf je langer gezond en krijg je minder snel af te rekenen met kwaaltjes en ziektes. Maar hoe versterk jij je immuniteit en behoud je een degelijk afweersysteem? In deze blog geven we je een reeks gebruiksklare tips.

Gezonde levensstijl verhoogt immuniteit

Er bestaat geen wondermiddel om je immuniteit altijd optimaal te houden. Maar wetenschappers zijn het er wel over eens dat een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een evenwichtig eetpatroon de beste garantie vormt op een voldoende hoge immuniteit.

 

Vitamines en mineralen voor betere immuniteit

Een gevarieerd eetpatroon moet ervoor zorgen dat je de nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Als dat het geval is, vaart ook je immuniteit er wel bij. Dat merk je doordat jij je fitter voelt en minder snel vatbaar wordt voor ziektes. Enkele belangrijke vitamines die je haalt uit een voldoende inname van groenten en fruit zijn vitamine A, C en D. Daarnaast moet je ook genoeg ijzer en zink in je lichaam hebben om een voldoende weerstand te verzekeren.

Ga voor een betere immuniteit.
Met een hogere immuniteit blijf je langer gezond.

Beweging versterkt immuniteit

Voldoende bewegen is de perfecte behandeling voor een evenwichtige geest en een gezond lichaam. Enkele keren per week aan sport doen en voldoende beweging inlassen in je dagelijkse gewoontes helpen echt om je immuniteit te verhogen. Mensen die vaker bewegen, worden doorgaans minder snel ziek en recupereren ook sneller.

 

Werken aan je immuniteit met Vigory

Het belang van een goede immuniteit is meer dan duidelijk. Het is dan ook zaak om er elke dag aan te werken en ervoor te zorgen dat je blijvend let op je weerstand. Voor oudere mensen is dat zo mogelijk nog belangrijker. Voor wie nood heeft aan bijkomende ondersteuning van zijn immuniteit ontwikkelde Vigory een ruim assortiment vitamines en mineralen. Die voedingssupplementen zijn ontwikkeld in onze eigen laboratoria en beantwoorden aan de strengste wettelijke voorschriften.

Wil je graag kennismaken met Intestifort, het 100 procent natuurlijke voedingssupplement van Vigory voor een hogere immuniteit? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Vorige
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
REFERENTIES
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
powered by
Verzending

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!