Zo versterk jij je immuniteit

Voldoende immuniteit opbouwen is een must voor ieder van ons. Dankzij een goed afweersysteem blijf je langer gezond en krijg je minder snel af te rekenen met kwaaltjes en ziektes. Maar hoe versterk jij je immuniteit en behoud je een degelijk afweersysteem? In deze blog geven we je een reeks gebruiksklare tips.

Gezonde levensstijl verhoogt immuniteit

Er bestaat geen wondermiddel om je immuniteit altijd optimaal te houden. Maar wetenschappers zijn het er wel over eens dat een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een evenwichtig eetpatroon de beste garantie vormt op een voldoende hoge immuniteit.

 

Vitamines en mineralen voor betere immuniteit

Een gevarieerd eetpatroon moet ervoor zorgen dat je de nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Als dat het geval is, vaart ook je immuniteit er wel bij. Dat merk je doordat jij je fitter voelt en minder snel vatbaar wordt voor ziektes. Enkele belangrijke vitamines die je haalt uit een voldoende inname van groenten en fruit zijn vitamine A, C en D. Daarnaast moet je ook genoeg ijzer en zink in je lichaam hebben om een voldoende weerstand te verzekeren.

Met een hogere immuniteit blijf je langer gezond.

Beweging versterkt immuniteit

Voldoende bewegen is de perfecte behandeling voor een evenwichtige geest en een gezond lichaam. Enkele keren per week aan sport doen en voldoende beweging inlassen in je dagelijkse gewoontes helpen echt om je immuniteit te verhogen. Mensen die vaker bewegen, worden doorgaans minder snel ziek en recupereren ook sneller.

 

Werken aan je immuniteit met Vigory

Het belang van een goede immuniteit is meer dan duidelijk. Het is dan ook zaak om er elke dag aan te werken en ervoor te zorgen dat je blijvend let op je weerstand. Voor oudere mensen is dat zo mogelijk nog belangrijker. Voor wie nood heeft aan bijkomende ondersteuning van zijn immuniteit ontwikkelde Vigory een ruim assortiment vitamines en mineralen. Die voedingssupplementen zijn ontwikkeld in onze eigen laboratoria en beantwoorden aan de strengste wettelijke voorschriften.

Wil je graag kennismaken met Intestifort, het 100 procent natuurlijke voedingssupplement van Vigory voor een hogere immuniteit?

 

Neem dan snel een kijkje in onze webshop!
Vorige
Top deals
Alle deals
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines bewegingimmuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines bewegingimmuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines bewegingimmuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines bewegingimmuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
powered by
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging
Verzending
immuniteit immuniteit verhogen weerstand vitamines beweging

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!