Pilletje nemen en afvallen? Think twice!

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het aantal mensen dat bezig is met een dieet valt haast niet meer te tellen. De markt wordt overspoeld door afslankproducten en toch waren er nooit eerder zo veel mensen met overgewicht in de wereld. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien tegenstrijdig, maar niets is minder waar.

Sweet maffia rules

De suikerlobby is actiever dan ooit. Een afgewerkt voedingsmiddel kopen waarin geen kunstmatige suikers zijn verwerkt, is een hele uitdaging. En dat is meteen ook een van de grote redenen voor de explosieve stijging van het aantal mensen met overgewicht. Tel daarbij nog een manifest gebrek aan voldoende beweging in het leven van mensen en je ziet meteen vanwaar het obesitasprobleem komt.

 

En dat terwijl meer en meer producenten inzetten op de promotie en verkoop van allerhande afslankproducten. Het resultaat liegt er niet om: een wereldwijde markt die een omzet van meer dan 60 miljard vertegenwoordigt. Laten we je al maar meteen een illusie armer maken: afvallen door een pilletje te nemen, is een utopie. In de praktijk blijkt er achter al die afslankproducten meer marketing te schuilen dan een wetenschappelijk onderbouwd concept dat gericht is op een natuurlijk afslankingsproces.

Ga voor afvallen op een doordachte en gezonde manier.

Vetten zijn goed

In een gezond voedingspatroon zijn de drie macronutriënten van groot belang. Die drie bestanddelen moeten in evenwicht zijn om een goed metabolisme te garanderen. Die macronutriënten zijn koolhydraten, eiwitten, en jawel: vetten. Want laat er geen misverstanden rond bestaan: vetten hebben wel degelijk een plaats in een evenwichtig voedingspatroon. Niet de gefrituurde zogenaamde transvetten, maar wel onverzadigde vetten die je lichaam in evenwicht houden. Het komt er dus op aan om de juiste verhoudingen van de macronutriënten te respecteren.

Mediterraans dieet

Wil je werk maken van een evenwichtig dieet waarbij je op een gezonde manier gewicht verliest? Dan is het Mediterraans dieet een echte aanrader. Het is dan ook geen toeval dat het al jaren de titel van beste dieet ter wereld draagt. Het bestaat uit een mooie afwisseling van groenten, fruit, kip en vis. Die vormen de perfecte basis voor een gebalanceerd eetpatroon dat een positieve impact heeft op je lichaamsgewicht. Het zijn ook allemaal voedingsmiddelen of grondstoffen die geoogst worden in en rond de Middellandse Zee. Het Mediterraans dieet is de enige afslankkuur die je in de praktijk volhoudt omdat ze bestaat uit gewone voedingsmiddelen en tegelijk zeer uitgebreid is. Wil je dus werk maken van een dieet dat veel meer is dan een afslankbeurt op korte termijn? Dan doe je er goed aan om je de Mediterraanse voedingsstijl eigen te maken. Niet alleen vandaag en morgen, maar alle dagen.

Vorige
Top deals
Alle deals
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriëntenafvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Amufort
Tabletten.
€ 27,80
€ 25,85
Amufort
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Boulardi
Vegan caps.
€ 15,40
€ 14,28
Boulardi
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Calcimag
Kauwtabletten.
€ 39,44
€ 36,68
Calcimag
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Calcivid
Zakjes.
€ 65,34
€ 60,77
Calcivid
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Dormifort
Capsules.
€ 47,80
€ 44,45
Dormifort
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Intestifort
Capsules.
€ 28,00
€ 14,85
Intestifort
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Menofort
Capsules.
€ 70,00
€ 65,10
Menofort
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriëntenafvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriëntenafvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriëntenafvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Ga voor veelzijdige
Vigory-gezondheidsproducten!

Bij Vigory tref je een allround aanbod van wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten die jou helpen om langer gezond te blijven.

Ontdek ons ruime assortiment
Referenties 4,0/5
“Ik werd menofort voorgeschreven door mijn gynaecologe. Het duurde wel enige weken voor ik enige verbetering ervaarde, maar na enkele weken waren de opvliegers zo goed als verdwenen. Super goed product zonder hormonen.”
Conny L.
“De voedingssupplementen die Vigory aanbiedt, zijn best wel populair in mijn apotheek. De kwaliteit van het assortiment is voor mij als apotheker meer dan bewezen. Het is de perfecte motivatie om het ruime assortiment in te zetten om het welzijn van mijn klanten te bevorderen. Ik bied de producten da ...”
Geert
“Boulardi kan je gebruiken in geval van accute diarree , volgens mijn huisarts mag je er dan tot 3 keer per dag twee innemen. Het is een natuurlijk product dat geleidelijk werkt, dus enkele dagen volhouden. Maar ook in geval van slechte darmwerking, met krampen en - of losse stoelgang, kan een dosis ...”
Leo W.
“is een goed product neem ik al jaren. Heb ik leren kennen via een wielrenster. De ganse ploeg nam dit ter bevordering van het immuunsysteem. Het versterkt het immuunsysteem en niet vergeten de longen. Aangezien ik een spierziekte heb is dat voor mij ook aan te raden. Ik heb dit eveneens ook aangerad ...”
Lutgarda P.
“Mijn kind moest continu antibiotica slikken zonder positief resultaat. Op een dag raadde mijn arts me Amufort Kids aan. Na drie weken konden we de antibioticakuur stopzetten. Ik nam meteen contact op met Vigory met de vraag of we permanent op Amufort Kids mochten overschakelen. Dat mocht, aangezien ...”
Els
“Amufort heeft een goede combinatie van weestandsverhogende natuurlijke stoffen. Het verkort de duur van een verkoudheid en werkt verzachtend op de luchtwegen.”
Isabelle D.
“Darmproblemen beheersten mijn leven al 10 jaar. Familie, vrienden en artsen raadden me in de loop der jaren vele verschillende producten aan. Geen van allemaal kon me verlossen van mijn darmproblemen. Tot mijn apotheker me Intestifort voorstelde. Na 3 weken ervaarde ik een veel lichter gevoel in mij ...”
Jan V.
“Dankzij het uitgebreide gamma van natuurlijke voedingssupplementen kan ik geregeld een van mijn patiënten een product op maat aanbieden. Daarom raad ik deze innovatieve en 100% natuurlijke producten graag aan mijn patiënten aan.”
Dr. Wissels
“Ons gezin gebruikt dit als aanvulling bij diarree. Dit probioticum ondersteunt de darmen. Het bevat miljarden levensvatbare cellen. Ik heb al andere merken gebruikt maar Boulardi staat in ons gezin op nummer 1.”
Antje B.
“Ik gebruik al jaren Amufort en ben daar zeer tevreden over. ( door mijn huisarts voorgeschreven jaren terug) sindsdien als ik voel dat ik ook maar beetje op mijn luchtwegen ziek wordt. Neem ik amufort, het werkt bij mij goed. soms is het onoverkomelijk en wordt ik alsnog ziek, ik blijf amufort innem ...”
Liliane C.
Bekijk alle referenties
Betalingsmogelijkheden
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
powered by
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten
Verzending
afvallen dieet mediterraans dieet overgewicht macronutriënten

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Die zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting in deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Bepaalde personen die als experts worden beschouwd kunnen het oneens zijn met een of meer van de conclusies en meningen. Deze conclusies zijn desalniettemin gebaseerd op actuele, betrouwbare en solide gezaghebbende bronnen. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Raadpleeg een therapeut of (natuur)arts als je ziek bent en volg zijn/haar adviezen.

Account aanmaken
Wachtwoord vergeten

Weet je het wachtwoord niet meer? Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Stel je eigen vraag
Mijn vraag
Verstuur
deel je ervaring
Enkel je voornaam wordt herkenbaar gepubliceerd
Verstuur
Opgelet!